O nama

 

INDUSTRIAL ALLIANCE DOO Vršac

je počelo sa radom 2015. godine, registrovano kao društvo sa ograničenom odgovornošću, za delatnost – trgovina na veliko metalnom robom, instalacionim materijalima, opremom i priborom za grejanje.

Preduzeće se bavi aktivnostima u oblastima prodaje, ugradnje i održavanja klima-uređaja, kao i druge opreme potrebne za grejanje i hlađenje kako stambenih, tako i poslovnih prostora. Od 2020. godine u našoj ponudi su i odvlaživači vazduha za manje prostore, ali i za proizvodne hale i velike magacine u kojima je odvlaživanje neophodno, radi očuvanja kvaliteta proizvoda.

Naši inostani partneri, čiji smo zvanični distibuteri za teritoriju Republike Srbiji su COTES iz Danske, TADIRAN iz Izraela i GEMAK GENEL SOGUTMA A.S. iz Turske.

Svi partneri odabrali su nas na osnovu stručnosti i primenjog znanja iz oblasti poslovanja. Pored stručnog tima inženjera, koji se bave projektovanjem od najmanjih do najkompleksijih sistema grejanja/hlađenja objekata, postoji prodajni tim koji čine menadžeri prodaje, zaduženi za komunikaciju sa postojećim korisnicima, kao i za traganje za novim projektima. Glavnu podrška celom poslovanju pruža razvijena mreža servisera na teritoriji cele Srbije.

Svakog korisnika posmatramo individualno, sa razmevanjem njegovih potreba i izradom ponude koja je najpogodnija sa aspekta očuvanje životne sredine, kao i sa ekonomskog stanovišta.

PODACI O TRGOVCU

Poslovno ime: INDUSTRIAL ALLIANCE D.O.O. VRŠAC

Skraćeno poslovno ime: INDUSTRIAL ALLIANCE D.O.O.

Adresa: Dimitrija Tucovića 40, 26300 Vršac

Delatnost i šifra delatnosti: Trgovina na veliko metalnom robom, instalacionim materijalima, opremom i priborom za grejanje – G 4674

Dinarski račun: 160-0000000430508-10 

Matični broj: 21114847

Poreski broj: 109030980

Kontaktirajte nas.

Email: office@industrialalliance.rs
Telefon:  +381 13 2105 399
Adresa: Dimitrija Tucovića 40, 26300 Vršac, Srbija